• Nyheter
  • Sport
  • Kultur
  • Meninger
  • Marked
  • Dødsannonser

Velg mørkt eller lyst utseende på avisen:

Kultur →

Lokalmat: – Det luktet elgkarbonader av meg helt frem til påske

Hva er vel bedre enn hjemmelagede, nystekte elgkarbonader med viltsaus og krydret tyttebærsyltetøy? Anne på landet deler oppskrifter og tips.

foto
Anne Huitfeldt steker elgkarbonader i produksjonskjøkkenet på Moen gård. Foto: Merethe Willassen
Merethe Willassen 90 94 84 94
Oppdatert: søndag 11. desember 2022 kl. 17:54
Publisert: mandag 5. desember 2022 kl. 19:05 Oppdatert: søndag 11. desember 2022 kl. 17:54
Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Utforsk tema:
  • Elg
  • Vaaganhuset
  • Bondens marked
  • Matspalten
  • Kafé
  • Oppskrift
Konstituert redaktør
Lars Østraat
Returadresse papiravis
Polaris Media ASA, Postboks 3200 Torgarden, 7003 Trondheim
Telefon
40 00 58 36
Redaksjonen
redaksjon@klebuposten.no
Abonnement
abonnement@klebuposten.no
Marked
marked@klebuposten.no

Klæbuposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Klæbuposten har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Klæbuposten.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.