I dag kjører vi i gang andre utgave av LønsjQuiz, hvor du kan vinne gavekort på 1000 kroner fra Rema 1000 eller t-skjorte fra LønsjQuiz.

Quizen er via Kahoot, last ned appen og logg på i god tid før quizen starter klokka 11.30.

Fotballens festdag

Dagens tema i andre runde av quizen blir fotball. Og da har vi fått med oss to skikkelige fotballeksperter du kan bryne deg mot.

Vegard Voll er i dag kommunikasjonsansvarlig i Levanger fotballklubb. Han har bakgrunn som spiller i blant annet LFK og Ranheim og har 225 kamper og 14 mål bak seg i Obos-ligaen.

Den andre gjesten i sendingen er selveste «Mr. Obos-ligaen», Amund Isaksen Lutnæs. Han er kjent gjennom en årrekke som ekspert og kommentator i fotballsendingene til Discovery og TV2.

Amund Lutnæs stiller som deltager på Quiz 16. mai. Foto: Privat

I første episode var det nesten storeslem fra samme familie. Les om mor og sønn som kom på første og tredjeplass i lenka under.

Logg på fra kl 11.15

Sendingen starter klokken 11.15, slik at du har god tid til å logge deg inn og forberede deg til showstart klokka 11.30. Da kjøres det to runder med quiz, først en generell allmennquiz på åtte spørsmål. Det kåres en vinner etter første økt som mottar et gavekort fra Rema 1000.

Deretter blir det en liten pause for å forberede neste quiz, som vil bli en tema-quiz. Også her vil beste mann eller kvinne vinne et gavekort.

Vær ute i god tid

Det kan være lurt å laste ned kahoot-appen og lage en profil i god tid, slik at du bare kan taste inn spillets kode når det hele er i gang,

Den første sesongen av lunsjquiz består av åtte sendinger frem til 28. juni. Vi kommer til å føre en sammenlagtliste med resultater, slik at det skal være mulig å søke opp seg selv. Det kan være lurt å holde seg til samme brukernavn gjennom hele perioden.