Lørdag

Julegrantenning foregår på Klæbutorget klokka 16 lørdag 26. november. Der vil Klæbu skolekorps spille, og speiderne stiller med gløgg og pepperkaker, og mon tro om ikke nissen dukker opp i år også?

På rådhuset er det juleverksted, julemesse og kafé. Sanitetsforeningen selger håndarbeidsprodukter, og Klæbu frivilligsentral holder juleverksted.

I Klæbuhallen er det Bygdas julemarked som foregår både i og utenfor hallen. Det blir lavvoer med høytlesning, utendørs og innendørs juleverksted, og salg av håndverk og bakst i hallen. I hallen blir det også kafé.

Lørdag kveld inviteres det til god stemning med levende musikk, ølsmaking og spekemat i Klæbuhallen. Trubaduren er Dag Erik Oksvold som er fast trommeslager i Tre Små Kinesere.

Klæbu menighet inviterer til Myndighetsmarkering for årets 18-åringer. Per 22. november er det 27 påmeldte til markeringen som byr på noen overraskelser underveis.

Søndag

Bygdas julemarked i Klæbuhallen med alle sine aktiviteter er også åpnet på søndag, og det står nye ting på programmet. I dag skal vinner av årets pepperkakehuskonkurranse kåres, og det er de som møter opp som kan stemme. Søndag er det også mulighet til julekortfotografering.

I Klæbu kulturhus blir det adventskonsert med Klæbu musikkorps med stemningsfullt juleprogram og fremføring av vinnerinnslaget fra Steinkjerspæll.

På søndag er det adventsgudstjeneste med dåp i Klæbu kirke klokka 18-19. Som vanlig er det kveldsgudstjeneste siste søndag i måneden.

To konserter neste uke

Påfølgende uke er det mulig å nyte konserter med Klæbu mannskor i Gamle festsal, og Courage i Klæbu kulturhus. Førstnevnte er klar for å bruke sanginstrumentet sitt mandag 28. november, mens damene i Courage inviterer inn til sin konsert onsdag 30. november