• Nyheter
  • Sport
  • Kultur
  • Meninger
  • Marked
  • Dødsannonser

Velg mørkt eller lyst utseende på avisen:

Kultur →

Lokalmat: - Det har hørt til på gården så lenge jeg har levd

Lutefisk med hjemlagde tynnlemser har vært fast tilbehør til julematen på Grendstad gård i langt over 60 år. Haldor og Grete deler oppskriften med Klæbupostens lesere.

foto
Grete Kleven Grendstad frister med tynnlems til lutefisken på julaften. Foto: Merethe Willassen
Merethe Willassen 90 94 84 94
Oppdatert: mandag 19. desember 2022 kl. 15:15
Publisert: mandag 19. desember 2022 kl. 15:15 Oppdatert: mandag 19. desember 2022 kl. 15:15
Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Utforsk tema:
  • Matspalten
  • Baking
  • Julemat
  • Oppskrift
  • Tradisjon
  • Sjøbygda
Konstituert redaktør
Lars Østraat
Returadresse papiravis
Polaris Media ASA, Postboks 3200 Torgarden, 7003 Trondheim
Telefon
40 00 58 36
Redaksjonen
redaksjon@klebuposten.no
Abonnement
abonnement@klebuposten.no
Marked
marked@klebuposten.no

Klæbuposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Klæbuposten har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Klæbuposten.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.