Politiet i Trøndelag etterforsker en alvorlig voldshendelse etter at en ung mann i slutten av tenårene ble slått ned i Gaubekveita, beliggende mellom Fjordgata og Carl Johans gate, i Trondheim sentrum ca. klokken 04.00 natt til søndag 10. september.

Politiet fikk melding fra vitner som hadde observert voldshendelsen. Mistenkte, som ifølge vitner var sammen med flere andre personer, forlot åstedet etter hendelsen. Fornærmede ble fraktet med ambulanse til St. Olavs hospital, og situasjonen er uavklart.

- Politiet har iverksatt etterforskning og er interessert i informasjon som kan belyse saken. Vi ber om at gjerningspersonen og de som var sammen med ham, tar kontakt med politiet, sier Bente Bøklepp, politiadvokat i Trøndelag politidistrikt.

Ønsker tips

Politiet ønsker også å komme i kontakt med vitner som var ved åstedet eller andre som kan ha opplysninger som hendelsen. Dette gjelder blant annet en jente som var vitne på åstedet, men som politiet foreløpig ikke har kommet i kontakt med. Forut for voldshendelsen skal det ha vært krangling i området ved Golden Kebab i Carl Johans gate, og politiet ønsker også å komme i kontakt med vitner som kan ha sett dette. Politiet ber gjerningsperson og vitner om å ta kontakt med politiet snarest mulig på tlf. 73 48 94 00 eller via nettadressen tips.politiet.no/trondelag