Politiet ønsker tips fra publikum i forbindelse med søk etter savnet person i Trondheim. Den savnede er en kvinne i starten av 20-årene. Hun ble meldt savnet av familien like før klokka 22 onsdag kveld. Kvinnen beskrives som 180 cm høy, lys i huden, mørkt hår til skuldrene. Hun går stort sett i store klær og har trolig på seg en grønn jakke.

Torsdag startet politiet med søk den savnede med betydelige ressurser sammen med andre nødetater og frivillige. Leteaksjonen har primært foregått i Trondheim sentrum. Det vil blir også gjort søk i Nidelva, opplyser politiet.

– Vi jobber med flere hypoteser og det etterforskes for fullt, sier etterforskningsleder Knut Grasvik i en pressemelding.

Dersom noen har sett den savnede eller har andre opplysninger som kan være relevant for politiets søk, ønsker de at dette meldes til politiets tipstelefon 73489400 eller via nettadressen tips.politiet.no/trøndelag

– Vi ønsker å komme i kontakt med alle som tror de kan ha informasjon som er relevant for vårt søk etter savnede, sier etterforskningsleder Knut Grasvik.