– Dette er første gang siden 2019 puben har vært “opp å gå”, men i år er det store forventninger om at det blir fullt hus og stor stemning i Kulturhuset denne kvelden, skriver Klæbu mannskor i en pressemelding.

Mannskoret forteller videre at gjester er damekoret Courage, som deltatt i konkurranser både i inn og utland med stor suksess, og selvfølgelig sunget på mange konserter lokalt.

– Videre har mannskoret med med et band ved navn Kompservice. Fire musikere som holder et meget høyt nivå. Mannskoret lover et program med musikk av det varierte slaget med mange solister fra egne rekker.

Det blir både bar og mulighet til noe å bite i. Men først og fremst frister de med god og variert sang, og musikk fra scene.

– Møt opp til en trivelig kveld sammen med Courage, Kompservice og Klæbu mannskor, oppfordrer de.

Kai Nordseth og Anders Brøttem fra Klæbu mannskor inviterer til en trivelig kveld denne fredagen. Dørene åpnes klokka 20. (arkivbilde) Foto: Merethe Willassen

Fredag 1. september

20:00 – «Pubkveill» på Klæbu kulturhus. Inngang kr. 300

Klæbu mannskor ønsker velkommen til pubkveld med gjester: Courage og kompservice i skjønn forening.

Lørdag 2. september

10-15: Bygdabad i kulturhuset

11.30: Klæbu damekor synger ved Klæbu helse- og velferdssenter

11.00-16.00: Markedsdag ved Klæbu kulturhus, på næringshagen, på Seminarplassen og utenfor bankbygget. Nærmere 50 utstillere, og underholdning og aktiviteter. Og Premiejakt med premier fra næringslivet i Klæbu.

13.00: Lesestund v/ Hege på biblioteket

16.00: Andeløp i Håggåbekkdalen.

Søndag 3. september

12-16: Familie- og friluftsdag på bygdemuseet på Teigen.

Klæbu historielag inviterer. Aktiviteter med Klæbu speidergruppa.

16-18 Soppens dag markeres med soppkontroll og -utstilling på Seminarplassen. Kom og få hjelp til å vurdere om soppen er spiselig! NB! Usikre sopper plukkes og holdes adskilt fra trygge.

Soppsakkyndig: Ingunn Moslet.