Haldor Grendstad melder på Facebook om nyoppkjørte skispor til Saksvikvollen, samt kortrunden på 6 kilometer på Langåskjølen.

– Det vil bli kjørt spor gjennom hele jula, også på "den andre sida", Torbergrunden. Plana er ihvertfall at det skal være gode skispor gjennom hele jula. I tillegg er det også meldt om godt vær hele jula igjennom. Dette blir bra, og alle skiglade ønskes med dette ei fortreffelig jul, skriver han.

Skileiken

Etter de siste snøfallene er det nok snø til å kjøre opp skispor med løypemaskina. Jan Egil Tillereggen er en av dem som sørger for flotte skimuligheter i Nordmarka.

Ved Gjenvollhytta er det opparbeidet et område der det etableres en skileik med flere morsomme aktiviteter for barn. Nå er snart den på gang.

– Skileiken preppes etter hvert. Vi må kjøre med løypemaskina der, bygge opp med snø for å få på plass orgeltramp. Det samme gjelder for kulekjøringa, forklarer han.

Lenger ned i bygda har det vært for lite snø til å kjøre opp spor, men med de siste dagers snøfall, kan det være muligheter også der om ikke så alt for lenge.

Kaféen åpner i januar

Helga 13.- 14. januar er første helg med åpen kafé på Gjenvollhytta. Det er også datoen for turrennet Nordmarka rundt, som er fremskyndet med ei helg i forhold til tidligere år.