Politiet søker fortsatt etter en mann i 40-årene som ble meldt savnet i området Selbustrand fredag 12. mai.

Den savnede ble sist sett i området Amdal ved Selbusjøen mandag 8. mai. Det er ukjent hvor han har beveget seg etter denne observasjonen, men politiet har grunn til å tro at han ønsket å dra vestover mot Dragsten og videre til Klæbu på land, skriver Trøndelag politidistrikt i en pressemelding.

– Politiet har i samarbeid med frivillige, brannvesen og redningshelikopter fra Forsvaret avsøkt store deler av området vest for Amdal mot Dragsten. Terrenget letemannskapene har søkt i betegnes som krevende. Søket fortsetter i dag, og det skal også gjennomsøkes teiger nordover mot Stor-Drakstsjøen. Politiet anser dette som et redningsoppdrag, og det er håp om at savnede fremdeles er i live, sier politiadvokat Ole Andreas Aftret.

Ønsker bistand fra hytteeiere

Politiet ønsker nå bistand fra personer som disponerer hytter eller lignende i området markert i kartskissen. Siste observasjon er markert med et rødt punkt. Dersom det er montert kamera ber politiet folk om å se gjennom dette for å avklare om det er personer på opptaket som kan være savnede. Aktuelt tidsrom er mandag 8. mai kl. 14 og fremover.

– Dersom noen har sett den savnede eller har andre opplysninger som kan være relevant for politiets søk, ønsker vi at dette meldes til politiets tipstelefon 73489400 eller via nettadressen tips.politiet.no/trøndelag, skriver politiet.