Flere lokalaviser går sammen om å sende glimt fra starten av årets laksefiske. Det blir streaming på Klæbupostens nettavis mellom klokka 23.00 og 01.00, med intervjuer og stemningsrapporter blant annet fra Gaula, Orkla, Nidelva, Namsen og Stjørdalselva. Alle med abonnement på Klæbuposten kan se.

Noen tjuvstarter

Noen norske elver starter sesongen allerede i mai, og de følges alltid med stor interesse når det gjelder fangst. Numedalslågen, Drammenselva, Bjøra og Årdalselva er blant dem som er i gang med årets sportsfiske. Meldingene har tikket inn på laksebørsene om storfangst både i Årdalselva og Bjøra, og sosiale medier fylles med bilder av stor laks og lykkelige fiskere. Dette skriver Norske Lakseelver i ei pressemelding.

Har du en historie fra elva du vil dele i kveld, eller får laks på kroken tidlig? Send tips på 45451163, eller send oss bilder/video her.

Se Casper Eriksen få storlaks i Gaula på YouTube.

Tidlig fiske gir ofte stor laks. Denne ble tatt den 2. juni 2017 på Kregnes, og veide 23,1 kilo. Mads Ramsdahl Hansen fra Danmark var den lykkelige fiskeren. Dette var den største laksen i Gaula på 31 år. Foto: John Lerli