– Jeg var mer sliten i år enn jeg bruker å være. Det har nok sammenheng med at jeg hadde med meg for lite mat og drikke. Det førte til at jeg gikk tom for næring og etter hvert krefter på turen ned fra fjellet. Men jeg kom til mål og det vardet viktigste, sa Solheim som ofte har slitt seg til Vassfjel-let-toppen i forkant av løpet. Det har sammenheng med at han har brukt å være en del av det store funksjonærkorpset.- I år hadde han ingen formellearbeidsoppgaver.

– Dermed ble det så jeg gikk på løpsdagen. Jeg angrer ikke på det ettersom det var flott vær og god stemning, sa han som bare har gått glipp av to Vassfjellet Rundt etter at det populære løpet så dagens lys. Kjell var med for første gang i 1972, og siden har han fått med seg alleløpene bortsett fra to da han var opptatt på annet hold. Det skal sies at det var to av de førsteårene han ikke figurerte på resultatlista, etter at han hadde gjort unna jomfruturen.

50 har vært et mål

– Det er lenge siden jeg har stått over Vassfjellet Rundt nå. Jeg må innrømme at jeg de sisteårene har hatt forhåpninger om å få med meg 50 løp, sa Solheim som ikke har tatt stilling til om han skal være med flere ganger. Dersom han får beholde helsa og lysten er der, er det ikke utenkelig at han dukker opp igjen neste år. Kjell har som alle andremulighet for å velge et kortere alternativ enn langløypa. Det vil ikke være urimelig for ensom er i sitt 76.år.

Sønnen Anders Ingar tok i mot det faderlige opphavet i målområdet. Han sørget for forfriskninger da den med flest starter i Vassfjellet Rundt i familien, var ferdig med jubileumsturen. Det smakte da med cola og sjokolade for han som holder seg i form med å gå i terrenget. Kjell Solheim håper Klæbu idrettslag klarer å holde liv i Vassfjellet Rundt, som er et av de få fjelløpene i Trøndelag. Han har sett et etter bli lagt ned de siste årene