Sammen med Bringserien er Regionserien satsningsarenaer for J16 i Klæbu IL håndball. I helga spilte de tre kamper i Regionserien. Tapet på søndag mot Charlottenlund kastet en skygge over en ellers meget vellykket helg.

Topp resultat lørdag

J16 satser på å vinne begge seriene. Gårsdagens kamper vitnet om godt spill når Rapp IL må gå av banen med et firemålstap, og IK Junkeren beseires med seks mål. Junkeren er fra Bodø og var et ukjent lag for jentene, men et lag som de greide å finne ut av.

- I går slo vi Rapp som er det antatt beste laget fra Trondheim og vi slo Junkeren som vi egentlig ikke visste så mye om. Og så går vi på et tap mot Charlottenlund som vi egentlig burde slå, sier Cecilie Ulstad og Lava Nørholm.

Hadde tatt seieren på forskudd

Spillerne forklarer at de bommet litt for mye, ble stresset, og kanskje hadde de tatt seieren på forskudd.

- Vi fant ikke ut av forsvaret og gikk stadig der det var tettest pakket med forsvarsspillere. I tillegg hadde vi en del småfeil, sier de.

Cecilie Ulstad og Lava Nørholm var ikke fornøyd med den siste kampen. Foto: Merethe Willassen

Ser frem mot Bring neste helg

Bring er en nasjonal serie der neste runde skal spilles neste helg. Erik Prytz Reitan er en av trenerne på laget og forteller hvordan laget skal forberede seg mot neste helg:

- Vi skal være glade på trening. Så skal vi hente frem det vi er gode på. Når vi har jevne kamper, så skal vi hente frem det vi er gode på. Når vi gjør det, blir vi skikkelig god. I dag fikk vi ikke til å ta det ut.

Håper om bedre tabellplassering

Laget lå som nummer tre på tabellen i Regionserien før denne runden. Tabellen oppdateres i løpet av søndag. Det er nå spilt tre runder i Regionserien som avsluttes med en fellesrunde 17. - 19. mars. Laget satser også på topplassering i Bringserien, som er en nasjonal serie med to runder igjen før det nasjonale sluttspillet helga 5.-7. mai.

Charlottenlund har time-out. Klæbu får innspill fra trenerne. Erik Prytz Reitan med ryggen til, og Runde Røddesnes i prat med spillerne. Foto: Merethe Willassen

Resultatmessig gikk det slik i helga:

Rapp – Klæbu 19-23

Klæbu – Junkeren 26-20

Klæbu – Charlottenlund 17-21