Marion Skei Kaspersen er kaptein på det gode J 16-laget til Klæbu. Søndag skal de talentfulle tenåringene spille to kamper i den landsomfattende Bring-serien.

– Vi skal møte både Kristiansund Håndballklubb og Haslum, som har et av de beste lagene i landet på dette alderstrinnet. KHK har vi møtt et par ganger det siste halvåret. Det har vært jevne kamper, og de er omtrent på samme nivå som oss. Haslum blir et nytt og spennende bekjentskap. Vi har forstått det som at de er et av de bedre lagene på Østlandet, sier Skei Kaspersen til Klæbuposten.

16 år gammel bakspiller som går det første året på håndballinjen ved Heimdal videregående skole. Marion er en av flere på Klæbu-laget som har ambisjoner om å nå langt. Skei Kaspersen som både er målfarlig og flink til å sette opp andre i gode posisjoner, har lyst til å teste ut hvor langt det er mulig å nå. Hun er veldig fornøyd med oppfølgingen hun får, og det sportslige opplegget i KIL.

Har en god utviklingsarena

– Jeg føler at jeg og de andre har en god utviklingsarena i Klæbu. Erik Prytz Reitan og Rune Røddesnes er flinke og gjør en kjempejobb. De har mye av æren for at vi har klart å kvalifisere oss for Bring-serien. Det er en motivasjonsfaktor at vi over flere helger får sjansen til å spille mot de beste lagene i landet, sier Skei Kaspersen. I den første ble det seier og tap. Ettmålstapet var veldig surt.

– Hvem var det som satte dere på plass i det oppgjøret?

-Det var Kjøkkelvik som akkurat ble for sterke. Vi var i føringen så å si hele kampen. Så utlignet de og tok ledelsen i sluttsekundene. Tapet føltes surt og unødvendig. Men i kamper på dette nivået blir vi hardere straffet enn når vi spiller i den lokale serien, sier Skei Kaspersen, som også hospiterer på J20 og damelaget til Klæbu, når det passer seg slik.

Håper tribunene fylles opp

– Jeg har tro på at vi kan ta poeng i begge kampene. Spesielt dersom folk fyller tribunene og gir oss skikkelig støtte. Det kan være med på å vippe kampene i vår favør. Det betyr mer enn folk er klar over, sier Marion som gleder seg veldig til å spille to hjemmekamper i Bring-serien i Klæbuhallen.