Før kampen sa lagleder Hans Petter Devle at motstanderen er et lag Klæbu bør slå 10 av 10 ganger. Målet med dagens kamp var å rullere mest mulig på spilleren. Skogn har en særegen angrepsstil som hjemmelaget må ta høyde for, noe Devle tror laget takler ganske greit. Skogn spiller med lavt tempo og lange angrep. Det kan utfordre tålmodigheten til spillerne som står i forsvar.

Vant med 28 mål

Tavla viste 47-19 til Klæbu da sluttsignalet gikk. Skogn ga mindre motstand enn forutsett.

- Vi møtet et lag som nesten hadde gitt opp før kampen startet. De manglet en del viktige spillere, og kampen var egentlig død etter 10 minutter, forteller Devle etter kampen. Til kampen hadde det møtt opp en god del publikum for å heie Klæbuspillerne frem til seier.

Hans Petter Devle og Bendik Kapstad Myren stod for henholdsvis 15 og 14 av målene til Klæbu. Foto: Merethe Willassen

Merkelige disposisjoner

Skogn var i angrep da en av spilleren ropte ned, og alle spillere, bortsett fra ballfører, la seg flatt ned på gulvet. Et forvirrende øyeblikk som trakk oppmerksomheten bort fra ballfører som utnyttet dette og fyrte av et skudd mot mål.

- Det var flere tullegreier i første omgang. Jeg snakket med spillende trener hos Skogn i pausen. Jeg sa at det var greit at de hadde gitt opp, men spillerne og publikum fortjente at kampen ble tatt seriøst, sier Devle.

Samspillet mellom Hans Petter Devle og Bendik Kapstad Myren fungerte godt. Her serverer Devle en flyver som en utfintet målvakt ser Myren sette i åpent mål. Foto: Merethe Willassen

Byrival borte neste helg

Klæbu leder sin avdeling i 3. divisjon med 8 poeng foran Rørvik på andreplass, men har tre kamper mer. Det blir en spennende innspurt på sesongen. Allerede neste helg står Klæbu på bortebane hos Charlottenlund Sportsklubb (CSK), en kamp det er knyttet stor spenning til.

- Vi vant sist mot CSK med ett mål, og er avhengig av både å slå dem neste helg. Det er mulig en del venner av oss som spiller på 2. divisjonslaget til CSK stiller mot oss. Da blir det hakket vanskeligere å vinne, forteller Devle som tror det blir en tøff kamp.

Skogn møtte et solid Klæbuforsvar. Foto: Merethe Willassen

Ikke sikret opprykk enda

Han forteller at laget prøver å gå for opprykk. Det er fire kamper igjen i årets seriespill. Siste kamp er mot Rørvik 15. april i Trondheim spektrum.

- Rørvik har signalisert at de ikke ønsker opprykk til 2. divisjon, så det ser ut til at vi kan ut i kvalik selv om vi blir nummer 2. Men vi vil jo aller helst vinne serien og gå til kvalik på bakgrunn av det, sier Devle som er lagleder på et lag som gjerne vil fylle opp Klæbuhallen med god håndball i 2.divisjon neste sesong.