Monika og Jan Egil var to av tidligere Klæbu IL-løpere som var med og bidro til at Nordmarka Rundt ble gjennomført på suverent vis. Rennleder Jørn Erik Berg og hans støttespillere, hadde gjort en glimrende jobb i forkant. Det var heller ikke noe å si på gjennomføringen. De hadde fortjent langt flere deltakere.

Jørn Erik Berg instruerer feltet før startskuddet går. Foto: Bjørn Rønningen

Det var ikke godt å si hva som var årsaken til at det bare var et nittitalls løpere som stilte til start. Med tanke på at det var en god del tilreisende, og det er rundt 1300 medlemmer i Klæbu idrettslag, så burde deltakertallet ha vært betydelig høyere. Berg og hans medhjelpere hadde grunn til å føle seg snytt.

– Vi har planer om å ha åpent hver helg fremover nå. Det var mye folk her i jula og de første dagene på nyåret, da det var bra vær. Vi forventer at parkeringsplassen blir fylt opp på godværsdagene og når dagene blir lysere, sier Berg som hver vinter bruker et betydelig antall dugnadstimer på Gjenvollhytta.

Arild Bø, Stig Tillereggen, Lars Roan og Per HåvardRamlo tilbrakte søndagen utendørs på Gjenvollhytta. Foto: Bjørn Rønningen