Onsdag 10. april

Åpent møte 18:00 i kantina på det gamle rådhuset. Politikere fra Klæbu som sitter i bystyret, Klæbubenken, møter folk i Klæbu.

Denne gangen er buss- og drosjetilbudet tema og tas opp i forkant av folkemøtet der innbyggerne kan komme med sine egne saker.

Klæbu torader og danselag inviterer til Onsdagsdansen. Der blir det pols og gammeldans til flere aktører i tre timer til ende. Dørene åpner klokka 19, og stedet er Gamle festsal på Seminarplassen.

Salmekveld i kirka. Klokka 19 i Klæbu kirke inntar gospel og rytmiske sanger når menigheten viser frem litt av bredden i sangskatten fra salmeboka skal vises frem. Det blir fullt band og mange forsangere.

Torsdag 11. april

Gamle festsal strutter av musikk denne kvelden også. Øvre Nidelven Kammerskor har kommet i vårstemning og inviterer til en trivelig kveld med korsang, allsang, kaffe og kaker. Gratis inngang.

Lørdag 13. april:

Bygdabadet i Klæbu kulturhus har åpent fra 10–15.

Denne ettermiddagen og kvelden er det to forestillinger i Klæbu kulturhus med Courage sitt The Greatest Show. Courage lover forrykende show når filmmusikken skal presenteres. Forestillingen klokka 19:30 er utsolgt, men klokka 16 er det i skrivende stund enda ledige billetter.

Dette skriver koret om showet:

– La oss vekke den gode film- og kinoopplevelsen ved å ta deg med på en reise i filmverdens sanger og musikk. Med spennende koreografi, et fantastisk band, rå lyd- og lyssetting og masse trøkk blir dette litt av en filmkveld.

Søndag 14. april

Ikke før har lørdagen takket for seg før det romsteres i lokalene på Sjøen skole og Lysklett grendehus. Her gjelder det å stå opp i god tid og gjøre søndagsturen unna eller et besøk på Bygdabadet før det bryter løs med både bruktmarked og basar.

Klokka 11 står sogneprest Sveinung Enstad klar til Gudstjeneste på Lysklett grendehus sammen med organist Tommy Nilsen. Etterpå blir det kirkekaffe.

Mellom klokka 11 og 13 er Egga gård stedet for deg som liker hest. Der blir det Gøy med hest.

Bygdabadet i Klæbu kulturhus har åpent mellom 11 og 15 på søndag.

På Sjøen skole blir det Bruktmarked og åpen kafé fra klokka 12-15.

Så rekker man en god middag før turen går til en god, gammeldags basar på Lysklett.

Oppdatert informasjon finnes hos de ulike aktørenes nettsider eller sider i sosiale medier. Endringer kan forekomme.