Tirsdag 7. februar i tidsrommet 18-21 åpner Forseth butikken og ønsker nye og gamle kunder velkommen til feiring hos Nidaros lys og blomster. Det blir glass med stett, god stemning og overraskelser, men nøyaktig hva som skjer, se vil hun ikke røpte.

- Det skal bli en overraskelse. Jeg kan si så mye som at jeg blir ikke alene i lokalene, smiler hun og røper at det blir mulighet til å hilse på andre aktører, og det er heller ikke er umulig at det blir en kulturell opplevelse underveis.

Nyutviklet konsept

Det nye konseptet har Forseth utviklet på bakgrunn av etterspørsel fra kunder og inspirasjon fra blant annet Danmark. Nå er det mulig å bestille time for veiledning til eget arrangement der kunden vil ha Forseth oppmerksomhet udelt og hele butikken for seg selv, den tiden reservasjonen varer. Det betyr også at butikkens åpningstider varierer fra uke til uke.

Vil utvikle den kreative siden

Nylig er hjemmesiden oppdatert med timebestilling.

- På festkvelden står jeg klar til å presentere mitt nye konsept, og det vil bli en fin anledning for de som er nysgjerrige på dette, å komme, sier Forseth som gleder seg til å utvikle kreativiteten videre til også å levere hos profesjonelle og store arrangører, samtidig som hun ivaretar de tradisjonelle oppgavene som sorgbinderi, buketter og dekorasjoner.

Gleder seg til å feire

Forseth har vært hele Klæbus blomsterleverandør i disse 20 årene. Det er mange som har vært innom butikken, ikke minst for å få råd og tips til egne selskap og merkedager.

- Jeg opplevde at flere og flere ønsket tettere veiledning, og at kundene i større grad trengte at jeg tok meg bedre tid til dette. Det startet en tanke om timereservasjoner og personlig veiledning. Etter mange år i bransjen, hadde jeg også lyst til å utforske mer av det kreative i yrket, sier Forseth som ser frem til en festkveld med god stemning og masse folk neste tirsdag.