Mandagens sangkafé er den tredje denne sesongen med publikum og kafé, og koret håper denne blir like vellykket som de to forrige, forteller Arnt Inge Torvik til Klæbuposten

- Når vi inviterer til sangkafé og åpen korøvelse, er det for å synge for alle besøkende, selvfølgelig. Vi legger oss på en uhøytidelig linje med variert musikk, og med god kommunikasjon med publikum, frister han, og lover en god del allsanger akkompagnert av Per Olaf Green der det hele blir ledet av dirigent Svend-Arne Sørum.

Variert program

Sørum håper mange kommer og opplever korsang, og det sosiale samværet i etterkant.

– Det er viktig at folk går ut og har det artig. Kvelden starter med en avdeling med mannskoret. Det blir et lett og underholdende program. Her blir det både brudemarsj og Queen. Deretter er det allsang, noe som alltid er fint, sier han.

Frister med kaker og sosialt samvær

Etter en kort konsertdel blir det salg av kaffe og kaker, og det blir loddsalg.

- Vi ønsker oss fulle hus, kom som du er, og ta med det gode humøret, oppfordrer Torvik, og inviterer sangglade herrer til å bli med i koret:

- Om noen skulle bli fristet til å bli med i koret, er det bare å ta kontakt med leder Sjur Inge Øgaard eller dirigent Svend Arne Sørum.