Første kvartal i 2023 byr på både eget revyshow og et tilreisende. Klæbu torader og danselag har månedlige dansekvelder, Mannskoret inviterer til sangerpub og det er satt opp to dansekvelder for mennesker med utviklingshemminger.

Allerede onsdag 11. januar inviterer Klæbu torader og danselag til gammeldans med levende musikk. Sett også av onsdagene 11. februar og 2. mars om du vil ta en svingom i Gamle festsal på Seminarplassen.

Se bekreftede tidspunkt og datoer på foreningenes egne invitasjoner. Endringer kan forekomme.

Torsdag 9. februar lokker Kveli, Rånes og Bremseth med showet Artighet varer lengst. De er ute på en turne som starter 23. januar med siste forestilling 27. april. Har du ikke mulighet å se dem i Klæbu, er det mulighet 17. og 18. mars i Olavshallen, men få billetter igjen til de fire forestillingene der. Ekstraforestillinger er satt opp. Fremdeles ledige billetter i Klæbu kulturhus.

Påfølgende helg og da lørdag 11. februar, åpner Klæbu mannskor dørene i kulturhuset og inviterer inn til sin populære Sangerpub med band. Denne gangen vil det også være med et gjestekor.

Kjell Solheim fortsetter med dansefester for mennesker med utviklingshemminger der det ventes gjester fra Stjørdal i nord til Soknedal i sør. De populære kveldene med byr på levende musikk, varmmat og deilige festkaker. Tirsdagene 24. januar, 21. februar og 21. mars er kveldene danseskoen tas med.

I mars er Klæbus eget revylag Håssåsig klar med revy og det er lagt opp til fire forestillinger onsdag 8. mars til lørdag 11. mars. Også i år blir det en egen helaftens revykveld for pensjonister med rabattert billett